USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Любешівщині посеред вулиці перевернувся Volkswagen

11 Вересня 2017 15:02
Учора, 10 вересня, в селі Бихів Любешівського району під час руху посеред вулиці перевернувся автомобіль «Volkswagen Passat B4». Водія транспортного засобу госпіталізували. Тілесні ушкодження отримав також і пасажир автомобіля. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція проводить досудове розслідування.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області

Автопригода сталася під вечір. За кермом «Volkswagen Passat B4» перебував 26-річний житель села Цир. Ймовірно, він не вибравши безпечної швидкості не впорався з керуванням і на повороті допустив перекидання транспортного засобу.

У наслідок ДТП постраждали водій та його односелець, 23-річний пасажир. Водія госпіталізували в місцеву районну лікарню.

Слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus