USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині блискавка влучила в жінку

20 Серпня 2014 08:00
Від удару блискавки жінка отримала 10 відсотків опіків тіла, однак залишилася живою. Лікарі роблять усе, щоб врятувати волинянку, - повідомляє "Вісник+К".

Минулої суботи зранку у Ратному гриміло та блискало. У той час Надія Шелест, 1959 року народження, разом із сім'єю пасла корови. Наказала донечкам, аби сховались від негоди в одному з найближчих приватних приміщень. Згодом телефоном перепитала чи вони уже у безпеці, а через трохи часу у неї влучила блискавка.

Жінку доставили у відділення інтенсивної терапії Ратнівської центральної районної лікарні, де досі проходить курс лікування. За інформацією лікарів, вона ще у важкому стані, але шанс на життя має.

Від удару блискавки Надія отримала близько 10 відсотків опіків тіла, особливо обпечена права сторона. Від розряду навіть сплавилось золото, яке було на потерпілій: ланцюжок та сережка у правому вусі, що залишило великий опіковий слід на шиї та вусі.

До речі, мобільний телефон не пошкоджений, ймовірно блискавка вдарила по металу, в даному випадку - по золоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОНО Показати IP 20 Серпня 2014 08:25
більше розмовляйте по мобільному в грозу
до ВОНО до ВОНО Показати IP 20 Серпня 2014 09:45
"До речі, мобільний телефон не пошкоджений, ймовірно блискавка вдарила по металу, в даному випадку - по золоту."
Волинянка Показати IP 20 Серпня 2014 17:10
Бачите, що буря- виключайте мобільний телефон. В нас у хлопчика блискавка вдарила коли розмовляв по телефону. Хлопчик, на жаль, помер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus