USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині горів двоповерховий будинок

15 Січня 2014 17:02
Під час пожежі у Маневицькому районі вогнеборці врятували чоловіка та евакуювали жінку, повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Під час гасіння пожежі двоповерхового житлового будинку вогнеборці врятували літнього чоловіка та евакуювали його 69-річну дружину.

Повідомлення про пожежу в одній з квартир двохповерхового житлового будинку на вулиці Незалежності у селищі Маневичі Волинської області надійшло рятувальникам 14 січня о 12:38.

Працівники ДСНС у складі двох відділень 13-ої державної пожежно-рятувальної частини вже за 5 хвилин прибули на місце події. Під час розвідки встановили, що пожежа виникла в трикімнатній квартирі на першому поверсі будинку. Через сильне задимлення у помешканні на другому поверсі потребували допомоги чоловік та його дружина літнього віку.

У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники по сходовій клітині будинку вивели з квартири жінку, а пенсіонера врятували через вікно по встановленій висувній драбині.

Вогонь пошкодив вікна, двері, стіни та перекриття квартири, знищив меблі та речі домашнього вжитку.

Для ліквідації пожежі рятувальникам знадобилось 35 хвилин.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Управління ДСНС області звертається до громадян із застереженням дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням: не перегрівати їх понад міру, не розпалювати печі легкозаймистими речовинами, перед топковим отвором розмістити металевий лист.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus