USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині автівка наїхала на дитячий візок

19 Серпня 2014 12:16
Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, трапилася 18 серпня у Нововолинську. Мати залишила дитину у візку обабіч магазину. Здійснюючи маневр, водій автомобіля «Hundai» не помітив дитячого візка та допустив наїзд. Дитина отримала тілесні ушкодження, - інформують у прес-службі УДАІ УМВС України у Волинський області.

Ще один інцидент за участю водія мототранспортного засобу трапився у селі Оленине Камінь-Каширського району. 18 серпня, водій мотоцикла допустив наїзд на односельчанку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження та доправлена до Камінь-Каширської ЦРЛ.

17 серпня, близько 22 години трапилося ДТП на відрізку дороги Київ-Ковель-Ягодин. Мешканець Ковеля, перевищивши швидкість, втратив керованість автомобілем, з’їхав в кювет, де допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок аварії пасажир автомобіля, мешканець Києва отримав тілесні ушкодження. Його доправили до Ковельської ЦРЛ.

Ігнорування правил дорожнього руху стали причиною дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 17 серпня у Ківерцях. Водій автомобіля «ВАЗ 21063» не надав перевагу у русі іншому автомобілю який рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення з авто марки Мерседес Бенц.

Внаслідок ДТП водій Мерседеса отримав тілесні ушкодження. Госпіталізований в травматологічне відділення Ківерцівської ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Показати IP 19 Серпня 2014 17:57
Редакціє, вчіться грамті! Ваш журналіст почув слово "обабіч" і тепер тулить його куди не треба! Обабіч - з обох боків, по обидва боки чогось!
грамотєю Показати IP 19 Серпня 2014 18:03
Обабіч: // Уживається при вказуванні на розташування кого-, чого-небудь з бокової сторони об'єкта; поряд, збоку. Шура стала обабіч стежки, пропускаючи своїх санітарів (Олесь Гончар, III, 1959, 400). Словник української мови: в 11 томах. — Том 5, 1974. — Стор. 462.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus