USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Засудили волинянина, який спалив свою тітку

23 Листопада 2016 17:23
Мешканець Іваничівщини, який спалив свою тітку, 11 років сидітиме за ґратами, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 37-річного мешканця села Деревині Іваничівського району, який близько третьої години ночі 29 травня цього року, посварившись зі своєї тіткою, в хаті якої проживав, хлюпнув на неї бензином та підпалив.

Нетверезого зловмисника не спинило навіть те, що у оселі перебувало ще троє дорослих та двоє малолітніх дітей і всі вони могли постраждати.

Облита бензином жінка миттю спалахнула й, попри те, що рідні кинулися її гасити, отримала термічні опіки ІІ-ІІІ ступеня понад 55 % тіла. За кілька годин потерпіла померла у лікарні.

Обвинувачений своєї винуватості в убивстві жінки, вчиненому з особливою жорстокістю, способом, небезпечним для багатьох осіб,не визнав.

Суд же, зваживши на усі зібрані докази, визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п. 4,5 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у виді 11 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus