USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині машиніст вантажного потяга врятував жінку, яка лежала на колії

12 Січня 2017 20:48
Машиніст вантажного потягу сигналив від перону до кінця села. Як з’ясувалося, таким чином бив на сполох, бо поміж шпалами помітив жінку, яка не подавала ознак життя, - повідомляє Волинь Нова

Врятувати 66-річну Раїсу Ц. вдалося. Працівники вокзалу відразу ж зателефонували у сільську амбулаторію, звідти надати першу медичну допомогу поспішила фельдшер Оксана Пальчук.

Як незнайомка опинилася в морозну пору напівроздягненою, хто вона, чому роззулася і поставила поруч калоші, пояснити не змогла. Була настільки холодною, що не володіла ні руками, ні ногами. Навіть узути її в осіннє взуття виявилося неможливо.

Каретою швидкої допомоги врятовану було доставлено в Горохівську ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Джонні Показати IP 12 Січня 2017 20:56
Якщо вона "66-річна Раїсу Ц.", то чому в наступному абзаці вона незнайомка?
я Показати IP 12 Січня 2017 21:33
і до кінця якого села сигналив машиніст?
Холмс Показати IP 12 Січня 2017 23:11
відразу питання в дусі статті, машиніст помітив незнайомку коли її переїхав чи ще до того як побачив Раїсу Ц.? Працівники якого вокзалу? Пояснити незмогла бо було так холодно що неволоділа руками і ногами? ШТА???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus