USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На волинському прикордонні вилучили контрабанду

6 Червня 2014 17:00
Прикордонниками відділу «Рівне» Луцького загону сьогодні вранці припинили чергову спробу незаконного переміщення цигарок через державний кордон до Республіки Польща, повідомили у прес-службі луцьких прикордонників.

Під час перевірки контрольно-слідової смуги прикордонний патруль виявив на одній з ділянок відбитки коліс гужової підводи, які вели в бік державного кордону. Вже невдовзі групою реагування були затримані два місцевих мешканця села Рівне Любомльського району, які поспіхом повертались на гужовій підводі від кордону в бік населеного пункту.

Свою причетність до будь-якої протиправної діяльності вони заперечили, мовляв заблукали. Але знайдені за півгодини в кущах на березі Західного Бугу 22 коробки цигарок в поліетилені говорили зовсім про інше.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та коло причетних осіб для прийняття відповідного правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Червня 2014 17:19
Не мішайте людям жити.
Анонім Показати IP 6 Червня 2014 20:07
там жорстока конкуренція : якщо сбу,прокуратура,прикордонники не в ділі - займатися контрабандою не будеш
САШКО Показати IP 6 Червня 2014 23:24
цигарки заговорили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus