USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На зниклій субмарині сталося коротке замикання, а потім пожежа, - ВМС Аргентини

28 Листопада 2017 17:33
У ВМС Аргентини заявили про коротке замикання на борту зниклої субмарині Сан-Хуан, через що почалася пожежа, повідомляє СBC.

За словами представника ВМС Аргентини Енріке Бальбі, капітан підводного човна повідомляв, що вода під час підзарядки акумуляторів через вентиляцію потрапила на борт. Це спричинило коротке замикання і, відповідно, пожежу або сильне задимлення.

Силами екіпажу вогонь вдалося приборкати. Після цього капітану було наказано негайно повертатися на базу флоту Мар-дель-Плата, однак на зв'язок підводний човен більше не виходив.

Контакт з субмариною Сан-Хуан ВМС Аргентини було втрачено 15 листопада, проте повідомлення про зникнення з'явилися лише два дні потому.

У своєму останньому повідомленні екіпаж підводного човна сповістив про механічну несправність. Пізніше ВМС Аргентини повідомили, що звук, виявлений під час пошуку зниклого підводного човна, міг бути вибухом.

На борту човна знаходилися 44 людини. У рятувальній операції беруть участь 10 аргентинських військових кораблів, полярне судно з Великобританії, а також три американських літака. Свою допомогу запропонували також у Бразилії, Чилі, Уругваї та ПАР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus