USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині 27-річний чоловік напав на випадкову перехожу. Відео

25 Червня 2010 15:55
П’яний чоловік напав на жінку просто на вулиці, порізав її ножем та відібрав мобільного.

Про це повідомив канал НТН.

Матір двох дітей чоловік запримітив ще на зупинці. Вийшовши з маршрутки, жінка минула нетверезого незнайомця й попростувала путівцем. Пройшла лише триста метрів. Раптом швидкі кроки позаду змусили жінку зупинитись, а лезо під горлом - змінити маршрут.

Тетяна розповіла, що зловмисник почав її шарпати, вирвав сумку. «І почав погрожувати мені ножем. Почав мене волікти в ці кущі, там є канава - перетягнув мене через ту канаву. І в мене в кишені був газовий балончик. І якби не він, то не знаю, чим би це все закінчилося…», - вважає постраждала.

Тетяна навідріз відмовилася віддавати зловмисникові свою сумку. Хоча в ній були лише мобільний телефон і кілька гривень. Як розповіла слідчий Турійського РВ міліції Руслана Репетюк, чоловік «завдав численних ударів в голову, крім того, ножових поранень. Заволодів її майном, зокрема, мобільним телефоном, і грішми».

Старший оперуповноважений Турійського РВ міліції Юрій Антосюк розповів, що затримали злочинця в селі Машів Любомльського району за місцем проживання. «Супротиву він ніякого не чинив. Скоріше за все, людина не думала, що на нього вийдуть за дві доби після скоєння такого злочину. Неспростовні докази були стосовно нього: одяг був з кров'ю, бо завдавав тілесні ушкодження. Залишки крові залишилися», - сказав правоохоронець.

Під час слідчих дій стало відомо, що чоловік щонайменше три рази крав харчі у волинських крамницях. До речі, саме там і поцупив ножа, з яким напав на Тетяну.

Юрій Антосюк каже, що тілесні ушкодження Тетяни - легкі. «Але є порізи, і вони несли загрозу для здоров'я постраждалої в той момент. Просто він не міг завдати їх сильніше, так як був в стані алкогольного сп'яніння», додав міліціонер.

Тепер Олександра посадовлять за грати. І не вперше. За схожий злочин рік тому він уже відсидів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus