USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині білорус потрапив у ДТП, а потім у лікарню

17 Липня 2010 17:04
У Ковелі 50-річний білорус на «Фольксвагені» в’їхав в автомобіль «Рено» та поранив його пасажирів.

Пригода сталася 16 липня о 14:00 – інформують у ВГЗ УМВС України у Волинській області.

За кермом «Рено» з пасажирами їхав 38-річний житель Володимир-Волинського району Сергій В. Пасажири - 41-річна Тетяна та 20-річна Наталія з тілесними ушкодженнями доставлені в центральну районну лікарню. Туди ж мусили завезти і білоруса – водія «Фольксвагена».

Того ж дня, 16 липня, але вночі на автодорозі в селі Залюття Старовижівського району 24-річний водій автомобіля «Форт-Ескорт» наїхав на трьох велосипедистів.. Усі троє отримали тілесні ушкодження та доставлені в центральну районну лікарню.

А перед північчю – ще 15 липня о 23:30, – ще одна автопригода сталася в місті Рожище. 19-річний рожищенець на автомобілі «Мерседес-Бенц» через завелику швидкість з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП постраждали його троє пасажирів Руслан Вадим та Андрій, яким було по 18 років. Вони госпіталізовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus