USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині дочка-п’яниця підрізала матір

25 Липня 2011 13:52
У Нововолинську дочка встромила ніж матері у плече після того, як остання втрутилася у сварку між нею та її чоловіком.
57-річну Галину П. 25 липня близько четвертої години ранку госпіталізували до центральної міської лікарні Нововолинська. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Виконувач обов’язків начальника Нововолинського МВ УМВС України в області Олег Глова розповів, що 33-річна Світлана Я. разом зі своїм чоловіком, 28-літнім Романом Я., проживала у матері.
За його словами, сім’я вважалась досить неблагополучною – рідні повсякчас заглядали до чарки. Особливо бавилась оковитою Світлана. Жінка неодноразово порушувала громадський порядок, бунтувала.
Правоохоронці фіксували достатньо випадків поганої поведінки жінки, що призводило до притягнення її до адміністративної відповідальності. Нещодавня лайка між родичами потягнула за собою розгляд судом клопотання про позбавлення Світлани батьківських прав.
Тієї ночі чоловік із дружиною вкотре пиячили. Коли почали сваритись – втрутилась мати.
Жінка побачила, що донька стоїть посеред кухні з ножем у руках і цілиться у чоловіка. Хотіла заспокоїти доньку. Але натомість отримала сама ножем у плече.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи стосовно доньки потерпілої. Ведеться слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus