USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині двох чиновників зловили з хабарем

5 Серпня 2010 12:03
На Волині сільського голову села Самари-Оріхівські і начальника відділу містобудування, архітектури та комунального господарства Ратнівської райдержадміністрації звинуватили в отриманні хабара.

Про це 5 серпня написав сайт газети «Волинь нова».

В управління по боротьбі з організованою злочинністю надійшла інформація від одного з приватних підприємців Луцька про вимагання в нього хабара за виділення земельної ділянки чиновниками Ратнівського району

Під час перевірки цей факт підтвердився. Цими посадовцями виявились, зокрема, сільський голова села Самари-Оріхівські і начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства райдержадміністрації.

Їх звинуватили в отриманні хабара по 10 тисяч гривень за виділення приозерної земельної ділянки розміром один гектар.

Минулої п'ятниці співробітники УБОЗу обох хабарників затримали. Нині вони перебувають у слідчому ізоляторі в Луцьку.

3 серпня Луцький міськрайонний суд дав дозвіл на утримання підозрюваних під вартою протягом десяти діб.

Відомо також, що за даним фактом хабарництва обласна прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 368 ч.2 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus