USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині двоє дітей мало не втопилися у ставку

18 Липня 2011 15:29
На ставку у селі Городині Рожищенського району на Волині ледь не втопилися двоє дітей – 9-річна дівчинка та 11-річний хлопчик.
Пригода сталася 14 липня близько 15-ї години, – повідомили у центрі пропаганди УМНС України в області.
На допомогу вчасно прийшли місцеві жителі.
Першим крики про допомогу почув 11-річний Дмитро Морозовський. Хлопчина самотужки підійняв із дна ставу дівчинку.
Допомогти своєму ровеснику йому забракло сил, проте на той момент до водойми прибіг батько Дмитрика з товаришем, які були неподалік.
39-річний Олег Михалюк підійняв на поверхню непритомне тіло хлопчика, а 44-річний Михайло Морозовський надав потопельникам першу долікарську допомогу.
Самопочуття 9-річної дівчинки нормалізувалося, а її товариша у важкому стані госпіталізовано до обласної дитячої лікарні.
Рятувальники застерігають громадян бути обережними під час відпочинку на воді. Особливо пильнувати за дітьми, не відпускати їх купатися на водойми без нагляду дорослих.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus