USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині горів деревообробний комбінат. ФОТО

23 Липня 2013 16:22
Рятувальники ліквідували пожежу на деревообробному комбінаті, - інформують у прес-службі ДСНС в області.

Так, 23 липня о 8:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на деревообробному комбінаті у Нововолинську, на вулиці Шахтарській, 65. Пожежа виникла на покрівлі будівлі виробничого цеху, площею 1080 метрів квадратних. На місце пожежі оперативно прибули працівники державних пожежно-рятувальних частин міста Нововолинська, Володимир-Волинського, Горохівського та Іваничівського районів.

Пожежу ліквідували о 10:00.

Для гасіння пожежі задіяли 41 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню на прибудований адміністративний корпус та у цех виготовлення тари з пластмаси, де знаходилось обладнання та готова продукція.

Загиблих та постраждалих, на щастя, не було.

Вогонь пошкодив та знищив дерев’яні конструкції покрівлі на площі 520 метрів квадратних.

Причини та збитки від пожежі встановлюються.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus