USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині на залізничному вокзалі напали з ножем на жінку

3 Жовтня 2013 13:25
Волинські правоохоронці ідентифікували чоловіка, який вчинив розбійний напад на залізничному вокзалі у Ковелі. Зловмисник напав на жінку, яка йшла неподалік залізничної колії. Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

До чергової частини волинського лінійного відділу на залізничному вокзалі Ковеля за допомогою до правоохоронців звернулась схвильована жінка. Вона розповіла, що прямувала зранку на роботу через залізничну колію на перегоні Вербка-Ковель. У цей час невідомий чоловік здійснив на неї напад та пограбував. Погрожуючи фізичною розправою ножем, чоловік вимагав віддати йому гаманець та мобільний телефон. Не зволікаючи ані хвилинки жінка виконала вимоги чоловіка, адже побоювалась за своє життя. Відібравши речі злочинець втік з місця події у невідомому напрямку.

Отримавши заяву та детальний опис злочинця від потерпілої жінки, правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи з встановлення особи розбійника. Міліціонерам вдалось вийти на слід даного чоловіка. Встановили, що чоловік у 2012 році звільнений з місць позбавлення волі, неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів. 42-річний уродженець Рівненської області, звільнившись з місць позбавлення волі, вирішив змінити місце проживання та оселився у Ковельському районі разом із новою співмешканкою. Однак життя їх не склалось, і чоловік вирішив знову промишляти злочинними діями, оскільки на даний момент ніде не працював, - розповів начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України «Розбій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus