USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «накрили» незаконно діючі РЕЗ. ФОТО

24 Вересня 2013 17:47
На Волині виявили та розкрили правопорушення законодавства в галузі зв’язку. Зокрема, припинили роботи незаконно діючих радіоелектронних засобів широкосмугового радіо доступу в Ковелі та Володимирі-Волинському. Про це повідомили у прес-центрі Українського державного центру радіочастот.

Декілька днів тому до комісії звернулось керівництво Волинської філії Українського державного центру радіочастот. Підставою стало те, що фахівці філії зафіксували незаконно діючі пристрої (НДП) у містах Ковель та Володимир-Волинський. Комісія відразу провела засідання, на якому прийняла рішення про створення оперативних груп у складі представників Управління МВС України у Волинській області, управління державного нагляду по Західному регіону ДДН НКРЗІ та Волинської філії УДЦР з метою виявлення та припинення роботи незаконно діючих радіоелектронних засобів широкосмугового радіодоступу.

Під час проведених заходів в Ковелі оперативна група підтвердила функціонування НДП, про який повідомлялось у зверненні філії. Крім того, правоохоронці зафіксували роботу ще чотирьох НДП, що були розміщені на даху одного з багатоквартирних будинків.

Відразу встановити особу, якій належали незаконно функціонуючі РЕЗ, не вдалося. Тоді Головний державний інспектор УДН по Західному регіону Сергій Вакулович викликав слідчо-оперативну групу Ковельського міського відділення УМВС, яка й встановила власника НДП. Ним виявився місцевий житель.

Після огляду місця події і складання відповідного протоколу співробітники слідчо-оперативної групи припинили роботу НДП, а РЕЗ вилучили.

На фізичну особу, якій належали радіоелектронні засоби, складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Протокол та відповідні матеріали направлені на розгляд до Ковельського міськрайонного суду.

Оперативна група, яка працювала у Володимир-Волинському, також підтвердила роботу одного НДП, про який повідомляло керівництво Волинської філії УДЦР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Показати IP 24 Вересня 2013 20:23
та ви що ось це новина тут в центрі так званий "інтернет центр" надає так звані послуги вай фац нета і нічого.... певено все залежить хто чий синок чи то зять....
Читач Показати IP 24 Вересня 2013 21:28
РЕЗ НДЦ ДДН НКРЗ УДЦР - автор хоч читав, те що написав? Накурився, і всі повинні знати, що ще таке. Видно, твори Леніна дають свій відгук, але це інша історія.
бла-бла Показати IP 25 Вересня 2013 12:08
тю та зараз на кожному кроці, шо не кахфешка то "фай-фац" як назвав перший постер ) в деяких країнах взагалі цей діапазон частот у вільному користуванні, тільки в нас кожен дивиться в чужу ДУПУ, не дай боже вона ширше стане

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus