USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині неповнолітні товариші суперечку вирішили ножем

26 Листопада 2013 13:10
Правоохоронці затримали 17-річного молодика, який мало не позбавив життя свого товариша. Тепер він може опинитися за ґратами на термін до восьми років.
До чергової частини Горохівського райвідділу міліції надійшла заява 20-річного мешканця Берестечка про те, що вночі його 16-річний брат повернувся додому із ножовим пораненням, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
На місце події виїхали правоохоронці і встановили, що ножове поранення грудної клітки постраждалому спричинив 17-річний житель Берестечка.
Міліціонери з’ясували, що того вечора постраждалий разом зі своїм кривдником та ще одним товаришем разом відпочивали. Добряче випивши, вирушили додому. Йшли усі разом, адже живуть поруч. Дорогою між ними зав’язалася суперечка, хлопці почали ображати затриманого і бити хлопця, аж доки він не дійшов додому.
Діставшись до будинку, 17-річний парубок вирішив помститися своїм кривдникам. Він швидко знайшов ніж і повернувся на вулицю. Підбіг до 16-річного товариша і вдарив його ножем у лівий бік грудної клітки. Побачивши це, третій парубок втік.
Слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Молодику оголосили про підозру у вчиненні злочину і обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За вчинення кримінального правопорушення 17-річному волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Палач Показати IP 26 Листопада 2013 14:57
Це просто Жах таке витворяти у 16-17 років..........якщо посадять хлопця то воно коли вийде буде ще гірше, так як у тюрьмі хорошим манерам не навчать - 200%
Paulo Показати IP 26 Листопада 2013 15:56
Постраждалий разом зі своїм кривдником разом відпочивали. Добряче випивши ..., а хто їм продав горілку??? Куди дивились їхні батьки. Два ди..їда нічого не скажеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus