USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині незаконно видобули понад 7 тисяч тон піску

29 Січня 2013 14:59
Майже 7 тисяч тон піску видобули на Волині для власних потреб. Проти посадовців, які перевищили власні повноваження, порушили кримінальну справу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокуратура Камінь-Каширського району виявила факт незаконного використання надр.

Під час перевірки виявили, що упродовж 2010-2012 років за відсутності належно оформлених правовстановлюючих документів на земельну ділянку та дозволу на видобування корисних копалин місцевого значення працівники філії «Камінь-Каширський автодор» ДП «Волинський автодор» для власних потреб на території Раково-Ліської сільської ради добули майже 7 тисяч тон піску вартістю понад 160 тисяч гривень.
За фактом перевищення влади або службових повноважень службовими особами філії прокуратурою розпочали кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Показати IP 29 Січня 2013 15:22
Цей пісок використовували для посипання автомобільних доріг у зимовий період. Яким треба бути ДАУНОМ щоб за це притягати людей до відповідальності))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus