USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині побільшало пожеж з трагічними наслідками

26 Серпня 2011 13:44
Цьогоріч на Волині зросла кількість пожеж, у яких гинуть люди, тому рятувальники закликають відповідальніше ставитись до правил пожежної безпеки.

Про це під час прес-конференції 26 серпня розповів начальник управління Державної інспекції техногенної безпеки України у Волинській області Микола Кревський.

За його інформацією, у 2011 році в області трапилось 658 пожеж, у яких загинуло 33 людей. До всього, серед загиблих – 7 дітей.

Кревський каже, що у нинішньому році смертей внаслідок пожеж побільшало, адже минулоріч на Волині зафіксували 24 смерті.

Більшість пожеж трапляється у сільській місцевості, констатує Кревський. Найчастіше пожежникам доводиться гасити полум’я в оселях одиноких людей похилого віку.

Чимало пожеж трапляється і у помешканнях тих людей, які зловживають алкоголем, а відтак не зважають на елементарні правила пожежної безпеки.

Тому в обласній Держінспекції техногенної безпеки закликають дотримуватись правил пожежної безпеки, аби вберегти своє життя та майно від загорань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus