USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині померла породілля з немовлям

30 Липня 2013 19:33
У Любомльській районній лікарні раптово померла 41-річна мешканка селища Головне Тетяна Хацер. Про страшну звістку повідомляє газета Вісник.

Жінка зайшла у пологову кімнату, та назад не вийшла. У неї несподівано зупинилося серце. Врятувати життя породіллі та її дитині, попри старання двох бригад медичних працівників, не вдалося. Патолого-анатомічний розтин тіла засвідчив, що смерть спричинила емболія навколоплідних вод. Смертність у таких випадках сягає майже 90%.

За словами лікарів, ніщо не віщувало лиха. Вагітність проходила нормально. Жінка перебувала на обліку, відхилень у її здоров’ї не було виявлено.

За фактом смерті породіллі свої висновки зробить експертна комісія медичних фахівців з Луцька. Питанням зацікавилася і прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Немає слів Показати IP 31 Липня 2013 09:09
Важко це коментувати. Горе рідних і близьких безмірне... Прочитав зараз про цю хворобу ( http://sprosimam.org.ua/a/embolіya-navkoloplіdnimi-vodami ). Висновок: низький рівень медичного обслуговування і головне винних як і в інших подібних страшних випадках (заффіксованих за останній місяць по Україні) немає. Через що люди виходять з протестами на вулицю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus