USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині понівечили новеньку металеву браму школи. ФОТО

28 Серпня 2013 14:19
Декілька днів тому, територію першої школи у Камені-Каширському огородили металевим, візерунковим парканом. Зроблено це зі сторони адмінприміщення, інформують Вісті Каменя.
Окрім того - подвір'я школи використовується мешканцями Каменя-Каширського як коротший шлях до центру міста. Не було б великої біди, якби люди ходили пішки, але ж тут рухаються і велосипеди. і скутери і, навіть, машини.
З іншого боку - паркан убезпечує і дітлахів від біди, оскільки, пустуючи, чи наздоганяючи м'яч, вибігти на проїжджу частину не так вже й просто.
Все б добре, якби не одне «але». Не встигли освітяни звести паркан, як знайшлися «добрі люди», яким це не дуже сподобалося. Як наслідок - металеву браму вже понівечили. Хто це зробив і навіщо - залишається лише здогадуватися.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто так Показати IP 28 Серпня 2013 15:54
Вандали...
123 Показати IP 28 Серпня 2013 21:02
одне слово - ПОЛІШУКИ. Треба було посеред дороги вила а на вила черепушку корови з великими рогами. Тодіб перестали їздити/ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus