USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині поїзд переїхав людину

11 Липня 2011 11:36
Через особисту необережність на Волині загинув хлопець: на нього наїхав поїзд.
Трагедія сталася на дільниці Голоби – Любитів Рівненської дирекції залізничних перевезень, що знаходиться у Волинській області, – повідомили у СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.
Учень професійно-технічного училища неповнолітній Іван С. з невідомих причин о 7-й годині ранку перебував на залізничній колії.
Машиніст локомотива, якій тягнув вантажний поїзд, побачив хлопця, що сидів на рейках, почав сигналити сиреною та подавати світлові сигнали.
Однак хлопчина не реагував. Наслідки нехтування правил особистої безпеки на залізничному транспорті стали для хлопця фатальними, – повідомляють правоохоронці.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Волинського лінійного відділу. Проводиться встановлення обставин трагічної події.
Нагадаємо, подібна трагедія сталася на Волині 1 лютого 2011 року. Тоді На 139-му кілометрі перегону Турійськ – Люблинець дизель-поїзд №6302 сполученням Червоноград – Ковель смертельно травмував громадянина віком 18 років, який сидів на рейках та на звукові і світлові сигнали не реагував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus