USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині поїзд розтрощив легковика. Водій врятувався

14 Лютого 2011 12:50
На переїзді 360-го кілометру перегону Любитів – Ковель поїзд №87 сполученням Ковель – Сімферополь в’їхав в автомобіль ВАЗ-2106: водій останнього думав, що проскочить, однак не встиг.
Про це повідомили у Волинському лінійному відділі УМВС України на Львівській залізниці.
Водій автомобіля ВАЗ-2106 – мешканець селища Колодязне Волинської області Вадим Л. – під’їжджаючи до залізничного переїзду, вважав, що проскочить, оскільки дуже поспішав.
Не зважаючи на те, що вже працювала попереджувальна світлова та звукова сигналізація, яка сповіщала про наближення потяга та забороняла переїзд, він все ж наважився перетнути шляхи. Однак водій не взяв до уваги погодних умов – сніг та ожеледицю.
Автомобіль в’їхав ведучими колесами у заглиблення та забуксував. Часу на роздуми не було, тож водій вискочив з авто та відбіг якнайдалі.
Зіткнення уникнути не вдалось. У результаті потяг розтрощив легковика. Ні машиніст, ні пасажири потяга та поїзної бригади не постраждали.
На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала, що світлова та звукова сигналізація знаходилась в справному стані.
У надзвичайній події, кажуть у міліції, винен водій авто. Сума збитків встановлюється. Затримка руху поїзда становила 19 хвилин. На рух поїздів по станції Ковель це не вплинуло.
Водієві інкримінується стаття 276 КК України, яка за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, передбачає обмеження волі строком до трьох років.
Нагадаємо, 11 лютого на 286-му кілометрі перегону Ківерці – Олика на переїзді перед проїздом пасажирського потяга Москва – Ковель виїхала фура. Згодом водію все ж вдалося завести автомобіль та звільнити шляхи.
Ще раніше, 1 лютого, поїзд смертельно травмував 18-річного юнака, який сидів на рейках та на звукові і світлові сигнали не реагував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мандрівник Показати IP 14 Лютого 2011 14:34
Бетонний блок на всю ширину дороги зупинить цих му****в.
Семен Показати IP 14 Лютого 2011 14:51
http://video.yandex.ru/users/datosi/view/1/ В Віллі Токарєва є таке виконання, але не знайшов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus