USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у червні зґвалтовано двох бабусь

18 Червня 2008 14:59
У червні до Ківерцівського райвідділу УМВС у Волинській області надійшли два повідомлення про зґвалтування літніх жінок. Про це «Волинським Новинам» 18 червня повідомила Ірина Новосад у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Спочатку правоохоронці розглядали версію, що злочини пов'язані поміж собою. Але згодом слідство встановило, що злочини здійснені різними особами. Як розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС Ігор Муковоз, одна з постраждалих жінок проживала у селі Башлики. Спочатку місцева жителька 1940 року народження не хотіла заявляти до міліції, адже у такому моральному стані важко було згадувати і розповідати про пережите. Пізніше працівники міліції встановили, що цей злочин скоїв неповнолітній Павло.
Інший злочин трапився у селі Пальче. Жертвою 20-річного юнака стала 78-літня пенсіонерка. Хлопець розповідає, що перебував у стані алкогольного сп'яніння. Потерпіла наразі перебуває у реанімаційному відділені. Начальник райвідділу припускає можливість психічного відхилення, тому затримані обов'язково пройдуть психічну експертизу.
Гвалтівники перебувають в ізоляторі тимчасового утримання, а проти них порушені кримінальні справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus