USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у цеху підроблювали горілку

23 Червня 2013 11:00
Нелегальне виробництво та реалізація сурогатної горілки здійснювали на території Володимира-Волинського.

Про це повідомили в оперативному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Виготовли нелегальну продукцію в підсобних приміщеннях в одному із приватних секторів.

Як зазначають правоохоронці, виготовлений власноруч товар організатор реалізовував самостійно, а також через низку торгівельних точок. Звідтіля сурогатна горілка потрапляла до споживачів Турійського та Ковельського районів. У переліку споживачів підробленої у Володимирі-Волинському горілки траплялися мешканці прикордонних районів Республіки Польща.

Під час проведення обшуку в приміщенні, де кустарним способом виготовлявся сурогат, правоохоронці вилучили 560 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв під видом горілки відомих виробників і все необхідне обладнання для його продукування – лійки, скляну тару, мірник та електричний прилад для перекачування рідини. Орієнтовна вартість цього нелегального краму понад 19 тисяч гривень.

У рамках досудового розслідування співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Волинській області встановлюють локалізацію каналів постачання спирту на територію Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юна весна Показати IP 23 Червня 2013 11:37
"та електричний прилад для перекачування рідини" - дівчата, це називається помпа або насос.
читач Показати IP 23 Червня 2013 11:51
А невже цей сурогат має вартість?
підприємець з волоимира Показати IP 23 Червня 2013 14:55
оце дійсно новина ! Тепер зрозуміло чого впродовж декількох міських сесій Володимир-Волинські депутати та окремі члени міськвиконкому Володимир-Волинського блокували рішення про заборону продажу алкоголю в вечірній час і заборонити його продаж малолітнім !!Навіть В.-В.міський суд відмінив таке рішення як то незаконне Отож виявляється звідки брали горіляку-сурогат для своїх барів та магазинів деякі депутати- підприємці В-В.міської ради і благополучно споювали молодь цією труткою !! Отож тепер зрозуміло чому рішення які висували Свободівці по міських сесіях про заборону продажу алкоголюю в вечірній і нічний час в місті вперто блокувалися сами мером міста П.Д.С. та частиною наближених до нього міських депутатів- підприємців які є власниками магазинів з алкоголем та барів. Виявляється той Володимир-Волинський страшна мафіозна- кланова клоака і помийна яма для всякого депутатського непотібу. І так вже тут триває понад десять років. Володимир-Волинці схаменіться !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus