USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в авто ДАІ в'їхав Фольксваген: є жертви. ФОТО

22 Жовтня 2013 09:08
Про те, що по вулиці Устилузькій трапилася ДТП, у чергову частину Володимир-Волинського МВ УМВС повідомив диспетчер «Швидкої медичної допомоги». Слідчо-оперативна група та наряд ДАІ, які прибули на місце події, встановили, що 23-річний житель міста, керуючи автомобілем «Фіат-Дукато», здійснив наїзд на 22-річного жителя одного з сіл Володимир-Волинського району. Пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди.

Для оформлення ДТП прибула слідчо-оперативна група з Управління МВС України у Волинській області. Огородивши місце пригоди необхідною кількістю тимчасових технічних засобів регулювання дорожнім рухом (направляючі конуси, дорожні знаки, інформаційні щити «Увага! Оформлення ДТП», працівники міліції поставили по різні сторони дороги два службові автомобілі з увімкненими проблисковими маячками, - повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Незважаючи на прийняті заходи безпеки, під час проведення слідчих дій у службовий автомобіль Володимир-Волинського наряду ДАІ в’їхав автомобіль «Фольксваген – Пасат» під керуванням 32-річного місцевого жителя. У результаті зіткнення пасажирка автомобіля отримала травму грудної клітини та голови, а відтак була госпіталізована у лікарню.

За обома фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
***** Показати IP 22 Жовтня 2013 10:12
красава)))+1
Семен Показати IP 22 Жовтня 2013 11:43
Такие автомобили, как «Фіат-Дукато» молодежь не для того покупает, чтобы перед каждым пешеходом останавливатся.
volynets Показати IP 22 Жовтня 2013 12:13
А я не вірю, що були виставлені конусти, таблички і знаки оформлення ДТП. Ну не вміють цього робити наші ДАЇшники. Якби були, то хоча б на фото було б видно бодай один... А так, все спишуть на водія пасату...
000 Показати IP 22 Жовтня 2013 21:59
В цій аварії загинув наш племінник,дуже страшна аварія його збив бус ФІАТ-ДУКАТО!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus