USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вибухнув сейф зі зброєю у багатоповерхівці

4 Листопада 2013 13:29
До чергової частини надійшло повідомлення, що з вікна багатоповерхівки йде дим. На місці події правоохоронці з’ясували, що вибухнув сейф, у якому зберігалась зброя, набої та димний порох, - інформують у Ковельському МВ УМВС України У Волинській області.

Після перевірки встановили, що 27-річний ковельчанин загубив ключі від сейфу. Разом із батьком порадилися, чим його відкрити. Комусь із них спала на думку ідея відчинити його болгаркою. Під час розрізання іскра потрапила на димний порох – і сейф вибухнув. У результаті 58-річний чоловік отримав тілесні ушкодження ноги та термічні опіки руки.
Вирішується питання про притягнення власника зброї до відповідальності.
Шановні власники зброї та вибухових речовин! Неухильно дотримуйтеся правил поводження з вибуховими матеріалами та не забувайте про техніку безпеки, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 4 Листопада 2013 14:06
Ще один кандидат на премію Дарвіна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus