USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вилучили продукцію «L’Oreal»

22 Жовтня 2013 11:11
Туш фірми «L’Oreal» у сумці без ознак приховування через митний пункт пропуску «Ягодин» перевозив громадянин України, – інформує Ягодинська митниця Міндоходів.

Фахівці Міндоходів наголошують: 360 упаковок цієї косметичної продукції вартістю понад 30 тисяч гривень мали б бути задекларованими. Оскільки громадянин не заявив за встановленою формою точних і достовірних відомостей про транспортований через митний пост «Ягодин» косметичний крам, то порушив вимоги статті 472 Митного кодексу України.

За даним фактом незаконного переміщення предметів складено протокол про порушення митних правил. Товар тимчасово вилучено.

Довідка: громадянин України не задекларував за встановленою формою товар, який підлягає обов’язковому декларуванню, чим вчинив правопорушення передбачене статтею 472 Митного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus