USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині «за нез'ясованих обставин» померла 4-місячна дівчинка. Відео

20 Червня 2010 16:07
Дитина, якій було всього 4 місяці, загинула на Волині. Що стало причиною смерті - поки що відповіді немає. Відомо тільки, що немовля потрапило до притону разом із матір’ю-п’яничкою, яка прийшла до подруги розважитися оковитою. Поки мати заглядала у пляшку, дитя заходилося від крику. У бік немовляти мати не дивилася цілих 6 годин. І коли, нарешті, подивилася - дівчинка вже не дихала. Міліція розводить руками і поки написала таке: «померла за нез’ясованих обставин».
Про це інформує телеканал НТН .
Мешканка міста Каменя-Каширського Віра розповідає: «Захожу і бачу - дитина лежить. Я до неї, хотіла, щоби дати до матері, аби та покормила, а бачу – нежива». Жінка уточнила, що дитина лежала на ліжку біля матері, а мати спала.
Чому Наталя так міцно спала, пояснення є. Після того, як матір-одиначку попросили з орендованого помешкання, жінка, яка частенько заглядала в пляшку, запила ще дужче. Тимчасовий прихисток знайшла в куми. Там, у товаристві кількох нероб, 31-річна годувальниця трьох дітей те й робила, що пила горілку.
Слідчий Каменя-Каширського РВ міліції Василь Кошелюк розповідає, що «мама дитини знаходиться на обліку, як хронічний алкоголік. Відносно неї також ставилося питання про позбавлення прав відносно двох дітей, які вона нажила у шлюбі із громадянином Білорусі».
Та втрата опіки над дітьми, схоже, п'яничку не лякала. Того вечора, добряче хильнувши, жінка вклалася спати.Чотиримісячна донька Вікторія почала рюмсати. Звернути увагу на манюню було нікому - всі «у відключці». Проплакавши кілька годин, дитя померло.
Василь Кошелюк каже, що не виключається версія смерті дитини - інтоксикація алкоголем. «Було встановлено, що мама з своєю подругою, як мінімум, протягом доби вживала спиртні напої. А оскільки дитинка знаходилася на змішаному вигодовуванні, штучне змішане з грудним, самі розумієте, які можуть бути наслідки, коли мама вживає спиртні напої», - пояснив слідчий.
Знайомі і родичі Наталії стверджують, що смерті дитини не могло статися через алкоголь. Кажуть, що причина може бути в неякісному дитячому харчуванні. Відтоді, як у раціон дитини додали кашу, в неї виникли проблеми зі сном. Ще й зуби почали різатися.
Люльку з неживим дитям правоохоронці знайшли просто неба. Є підозри, що дорослі сподівалися у такий спосіб зімітувати, що крихітку викрали.
Розібратися у цій історії слідчі обіцяють за тиждень-другий. Оперуповноважений Каменя-Каширського РВ міліції Ярослав Мельничук каже, що «на даний час справа не порушена, так як немає експертизи. Причина смерті на даний час невідома. Взагалі ніхто не знає, що за даним матеріалом буде».
Та навіть найстрашніші висновки експертів, припускають у міліції, навряд чи загрожуватимуть жінці тюрмою. Найбільше, що на неї чекає, це позбавлення батьківських прав.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus