USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині загинув пасажир скутера

10 Травня 2011 10:51
У Нововолинську 9 травня ввечері автомобіль «Мітсубісі аутлендер» наїхав на скутер: пасажир двоколісного транспортного засобу загинув.
За кермом авто був 38-річний місцевий мешканець Вадим К., - йдеться на сайті волинської міліції.
Скутером керував 19-річний нововолинець Андрій М. Його з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Пасажирові Юрію М., мешканцеві Нововолинська, було 43 роки.
Цього ж дня ДТП зі смертельним наслідком сталося поблизу села Куснище Любомльського району.
Вночі тут з’їхав у кювет АЗЛК-2140, яким керував 20-річний мешканець села Запілля Сергій С.
17-річний його пасажир Роман С., теж із Запілля, загинув на місці. Іншого пасажира – 16-річного Романа В. – з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.
Днем раніше в селі Буцинь Старовижівського району у кювет з’їхало авто «Кіа», за кермом якого був 57-річний лучанин Володимир П. Його, а також пасажирку 55-річну Людмилу П. довелося доставити у лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus