USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині затримали групу крадіїв електрокабелю

6 Липня 2011 16:44
Протягом майже чотирьох місяців на території Волині та Рівненщини група осіб займалась викраданням електрокабелю – у такий спосіб зловмисники завдали матеріальних збитків майже на 200000 гривень.
За цей час хлопці встигли побувати у Маневицькому, Любешівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Любомльському, Ратнівському, Ківерцівському районах нашої області та ще й захопити частину Рівненщини. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України в області.

Об’єктом своїх злочинних посягань хлопці обирали території Держлісгоспів, а саме консольно-козлові крани, які там знаходились. Саме з них зловмисники і викрадали електрокабель.
Крадії мали власне авто, на якому перевозили необхідних інструмент та викрадений кабель. Група діяла взимку, у нічний час доби, адже саме в цей час на території лісгоспу тихо і безлюдно.

За одну «ходку» хлопці здобували приблизно від 50 до 100 метрів кабелю, який пізніше обпалювали та здавали за гроші як брухт кольорових металів.
Загалом на рахунку крадіїв 23 таких крадіжки. Своїми діяннями вони завдали матеріальних збитків майже на 200000 гривень.
Працівники УМВС України у Волинській області членів цієї злочинної групи у кількості 4-ох чоловік затримали.
Всі вони, як виявилось, мешканці Рівненщини, віком від 26 до 40 років.
Найстарший – ватажок групи – Михайло Р. в минулому уже мав проблеми з законом.
Усі фігуранти ніде не працюють, у такий спосіб вирішили підзаробити.
За цим фактом порушена кримінальна справа.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus