USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримано вантажівку з незаконно зрубаними соснами

6 Липня 2010 15:58
Волинські правоохоронці затримали машину з причепом, що транспортувала соснові колоди. Виявилося: вантаж крадений, документів на нього не було, шляхового листа на маршрут - теж.

Про це повідомив Канал НТН .

Затримали контрабандистів о четвертій ранку, коли вантажівка виїхала з лісової просіки на шосе. Правоохоронці кажуть, що авто можна було спинити й раніше, та кортіло знати, скільки вони візьмуть державного майна. Завантажили 70-т колод на сто тисяч гривень.

Керівник Ківерецького РВ міліції Ігор Муковоз розповів, що поки що кримінальну справу не порушили. «Вирішується питання щодо бездіяльності посадових осіб, що призвели до цього злочину. Тобто, коли з'ясуються мотиви і поведеться перевірка - я можу дати відповідь: чи були до цього причетні посадові особи», - сказав Муковоз.

Один із затриманих стверджує, що різав дерева не з власної волі, каже, що займається цим «перший і останні раз, і то не по своїй вині».

Ігор Муковоз каже, що на місці злочину було затримано 7 чи 8 чоловік. «Більшість з них - наймані працівники, яких найняли на виконання певних зобов'язань. І їм не було відомо: крадуть вони цей ліс чи не крадуть. Тобто, люди були переконані, що вони допомагають у погрузці лісопродукції, яка здобута законним шляхом», - уточнив міліціонер.

Кого покарають - міліція обіцяє з'ясувати за 10 днів. Каже, якщо її припущення справдяться, кримінальну справу порушать, щонайменше, проти двох осіб. Виконавці ж їхньої волі - лісники, майстри, вантажники, певно, підуть до суду свідками.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маруся007 Показати IP 7 Липня 2010 11:36
они поедут на чью то дачу...
лучанин Показати IP 7 Липня 2010 12:23
Ото новина? ВОни ж не забезплатно ліс зрубали, заплатили кому треба, просто без документів. Та такого лісу їздить валом. Шкода. Чоловік попав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus