USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знешкоджували боєприпаси. ФОТО

11 Серпня 2010 11:28
Під час очищення від боєприпасів території колишнього військового полігону у Володимир-Волинському районі піротехніки уже знайшли 47 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області.

Нагадаємо, що на колишньому військовому полігоні міста Володимир-Волинський ще з 5 липня працює піротехнічна група Головного управління МНС України у Волинській області.

Волинські піротехніки, ретельно перевіряючи кожен сантиметр території, знаходять артилерійські снаряди, гранати, патрони часів радянсько-німецької війни.

6 серпня на спеціально обладнаному майданчику для підриву вибухонебезпечних предметів піротехніки заодно знешкодили боєприпаси, знайдені раніше у Любомльському районі Волині – всього у цей день, сформувавши кілька закладок для вибухів, спеціалісти підірвали близько 80 боєприпасів.

Разом з піротехніками на полігоні постійно працює пожежна автоцистерна з черговою зміною вогнеборців. Їх завдання – не допустити можливої пожежі у лісі.

За словами заступника начальника ГУ МНС України в області Віталія Горшкова, піротехніки працюють у вкрай непростих умовах. Температура повітря висока, а працівники групи піротехнічних робіт одягнуті у важкі шоломи та бронежилети.

Незважаючи на це, завдання, поставлене МНС України, буде виконане у запланований термін, - обіцяють МНС-ники.

Піротехніки вже обстежили близько 100 гектарів полігону та віднайшли 47 боєприпасів. Роботи з очищення території тривають, проте підриви не ведуться у зв"язку з високою небезпекою пожеж.

Після очистки полігону Устилузька міська рада планує передати його у цивільне використання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus