USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічний «маніяк» познімав ліхтарі з півсела

25 Травня 2010 10:40
У ніч на 23 травня в селі Городище неповнолітній зловмисник викрав із приватних обійсть близько двох десятків ліхтарів.

Про це інформує прес-служба обласного УМВС.

«Ліхтарним маніяком» виявився 17-річний Микола - житель сусіднього села Баїв. Його затримала міліція наступної доби після злочинів.

Як з’ясували слідчі, хлопець вирішив не розмінюватися на дрібниці і позбавив селян освітлення, так би мовити, одним махом – за одну ніч.

Спочатку він забрався на обійстя 28-річної Олени з Городища. Там поцупив сім ліхтарів освітлення. Потім проник у двір 26-річного Віктора, де викрав п`ять ліхтарів. Затим поблизу хати 25-річної Наталії демонтував і викрав іще сім ліхтарів

За попередніми підрахунками, злодій завдав людям збитків усього на тисячу гривень. Міліція вирішує питання про порушення проти крадія кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus