USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Партію цигарок на 700 тисяч гривень затримали волинські митники

12 Серпня 2013 15:35
Фахівці Ягодинської митниці Міндоходів затримали партію цигарок вартістю майже 700 тисяч гривень, інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області

Громадянин України, котрий віз цигарки марок «CAMRI» та «BRENDAL» із Білорусії до Молдови на митному посту «Доманово» для митного контролю надав документи, що містили неправдиві відомості щодо отримувача вантажу.

Цей факт недостовірності даних щодо пункту призначення товару виявили працівники Управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів.

Відтак, митники зупинили спробу незаконно перемістити тютюновий крам у кількості 1273 коробок вартістю майже 700 тисяч гривень.

За даним фактом незаконного переміщення предметів працівники Ягодинської митниці склали протокол про порушення митних правил.

Додатково: у відповідності до ч.2 ст.459 Митного кодексу України громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю цигарок на загальну суму майже 700 тисяч гривень, шляхом подання митному органу документів, які містять неправдиві відомості щодо отримувача.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus