USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Під Луцьком під колеса автомобіля потрапило подружжя

25 Грудня 2013 12:45
Дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі поблизу села Гірка Полонка Луцького району.

61-річний мешканець обласного центру, керуючи автомобілем «Ніссан-Сані», скоїв наїзд на двох пішоходів – 1974 та 1977 років народження. Подружжя перетинало проїзну частину по пішохідному переході. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Внаслідок автопригоди обидва отримали тілесні ушкодженні та госпіталізовані у лікарню.

Автомобіль затримано на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів Луцького РВ УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пішохід Показати IP 25 Грудня 2013 15:39
Отих скотів, що збивають людей на переходах і тротуарах треба без суду і слідства сажати в тюрягу і назавжди позбавляти права керування.
автомобіліст Показати IP 25 Грудня 2013 16:30
Шановні пішоходи, ви думаєте якщо вже стали на пішохідний перехід, то автомобіль моментально зупиниться, попробуйте зупинити великогабаритний транспорт, особливо коли слизько, погана видимість. Коли "вилазите" на перехід теж тверезо оцінюйте дорожню ситуацію, і як завжди не спішіть і говоріть тим часом по мобільному. Думайте трохи головою, особливо якщо жодного разу не були за кермом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus