USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час зливи у перинатальному центрі Волині рятували дітей. ВІДЕО

31 Липня 2013 23:00
Наслідки вчорашньої зливи Луцьку обійдуться в сотні тисяч гривень. Точну цифру назвати не береться ніхто.

Не спали цілу ніч і лікарі обласного перинатального центру. Медзаклад в зливу на 20 хвилин залишався без світла. А тут малюки, за яких дихає апаратура. Хірурги ж саме в цей час оперували недоношену дитину. Попри надзвичайну ситуацію, медики спрацювали професійно. Врятовано всіх, - інформує ICTV.

«Прийшлось підключати резерви для того, щоб стабілізувати цю ситуацію. Слава богу, нам все вдалося, діти всі стабільні, нікому не стало гірше», - каже , керівник неонатального центру ВОДТМО Микола Гнатів.

Не стало світла в перинатальному центрі і сьогодні. Як і в зливу, малюкам кисень подавали вручну.

Борються з наслідками стихії і зараз. За словами рятувальників, роботи триватимуть ще два дні. Ситуація, кажуть, під контролем.

Щоправда, води поки багато на Балці та Дубнівській. Там немає і світла. На місці працюють рятувальники. Однак жаліються - бракує фінансування. Надзвичайникам потрібно близько 100 тисяч гривень, аби і далі ліквідовувати потопи.

«До 100 тисяч гривень потрібно для того, щоб ми забезпечили резерв, який використали і для подальшого проведення робіт», - каже заступник начальника управління ДСНС України у Волинській області Анатолій Свірській.

Складно приватному сектору. Тут вода вчора людям доходила до пояса. Декому зайшла навіть у дім.

Сьогодні ситуація нормалізувалась. У декого вода відійшла, інші викачали насосами. Не солодко і працівникам ринку - у багатьох торговців понищено товари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 1 Серпня 2013 07:56
Перинатального центру на Волині немає. Він лише будується
погано знаєш Показати IP 1 Серпня 2013 08:27
погано знаєш, він знаходиться в дворі обласної дитячої лікарні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus