USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під колеса потрапили скутерист і 7-річний хлопчик

23 Лютого 2010 16:32
Упродовж двох діб на автошляхах Волині трапилося три аварії – в кожній постраждав волинянин. Усі потрапили до лікарні з каліцтвами.
Учора о 19.45 на автодорозі Піща-Любомль-Верба громадянин Польщі за кермом іномарки «Опель-Вектра» не помітив на дорозі скутера. Машина збила мопед, який рухався у попутному напрямку. Після зіткнення поляк утік із місця пригоди.
Через удар іномарки постраждав водій скутера – мешканець села Вишнів 26-річний Олександр. «Швидка допомога» терміново доправила хлопця до лікарні. Натомість, міліціонери вирахувати і затримали водія-втікача. Тепер на поляка чекає суд.
Того ж дня близько 13-ї години в центрі Ковеля водій автомобіля «Volkswagen-Jetta» 25-річний Дмитро наїхав на пішохода. Семирічний Петрик переходив вулицю через пішохідний перехід.
Іномарка не встигла загальмувати і збила хлопчика. Той потрапив до хірургічного відділення Ковельської лікарні.
Увечері близько 20-ї години на околиці Луцька стався ще один наїзд на пішохода. Цього разу винен пішохід – 48-річний лучанин перебігав дорогу в невстановленому місці. Він несподівано вискочив із-за маршрутки прямо під колеса «Жигулів». Потерпілого доправили у відділення нейрохірургії Луцької міської лікарні, - інформує прес-служба обласного ДАІ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 21:12
Цікаво! В цього скутериста були водійські права. Думаю навряд!!! 19.45 - в селі, 90% що був п'яний! Сам на машині їзджу і знаю як на скутерах катаються, особливо дітвора. Потім сядай за нього в тюрму! Правильно з водійськими правами для скутеристів придумали. Хоча вимога відкривати окрему категорію, це вже сприяння для вчиненн нашими ДАІшниками корупційних діянь. Тобто, я з водійськими правами категорій BC не маю права сісти на цей "велосипед"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus