USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під Луцьком ‒ подвійна ДТП. ФОТО

30 Липня 2012 12:09
На Волині поблизу Луцька трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. У результаті подвійного зіткнення травмувалися троє осіб.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Близько 12 години 30 хвилин на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече Citroёn, за кермом якого перебував 46-річний лучанин, рухався в напрямку Рівного. Здійснюючи обгін, чоловік не переконався, що смуга зустрічного руху вільна від транспортних засобів, унаслідок чого авто зіткнулося з DAF-85CF/380 з напівпричепом. За кермом вантажівки перебував 29-річний мешканець Тернопільщини. Після цього Citroёn відкинуло, і він зіткнувся із Renault Megane, який рухався в зустрічному напрямку. В останньому автомобілі їхали мешканці Білорусі.

«У результаті подвійного зіткнення травмовано трьох пасажирів автомобіля «Рено», – розповів виконувач обов’язків начальника сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

«Двоє з них – діти, 2003 та 2009 років народження, мешканці Республіки Білорусь. Окрім того, тілесні ушкодження отримала 56-річна мешканка Києва», ‒ додав правоохоронець.

Усіх постраждалих доставили в обласну лікарню, а після огляду лікарями і надання необхідної медичної допомоги їх не госпіталізовували. За фактом триває перевірка.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC. Показати IP 30 Липня 2012 12:23
Водила Ситроена - козел, однозначно. Не могу понять, как двигался Меган, навстречу Ситроену, или Ситроен его обгонял?
.... Показати IP 31 Липня 2012 19:16
водій сітроена ще й в сорочці родився, і то як мінімум на два розміри більшу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus