USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підтоплення у Луцьку: мешканці вилазили через вікна. ФОТО

31 Липня 2013 15:32
Через зливу, яка лютувала в Луцьку, багато городян нарікали на підтоплення осель та протікання дахів. Але в особливій скруті опинилися мешканці цокольної квартири в будинку № 4 на вулиці Огієнка. Про це інформує IA ZIK.

Лучанка Надія Денис розповіла, що її оселю затоплює часто. Адже квартира – в цокольному приміщенні біля підвалів. Але цього разу ситуація була просто жахливою. «Через зливу – повні підвали були води. Вода прорвала двері – то в людський зріст тут була вода. Ванна, кухня, коридор, квартира була затоплена», – каже вона.

Рятували житло, як кажуть, усім миром. Із відрами та мисками на допомогу прибігли родичі та сусіди. «То ще спасіння в тому, що прийшли сусіди і вигортали воду в коридорі й вибирали в хаті. Ми обдзвонили всі служби, але там кажуть, що кругом така біда, тож у той момент вони не могли приїхати», – каже розповіла Надія Денис.

Вона нарікає: «У нас – цокольне приміщення, квартира розташована поруч із підвалами. З одного боку в будинку три поверхи, з іншого – чотири. І вода з дороги через вхідні двері та через підвали натекла. Я вже з квартири виходила через вікно, бо не могла відчинити вхідні двері під натиском тої води. А якби відчинила, то вона би шугонула вся в хату. У підвалі вода стояла вище людського зросту. Чоловік – метр сімдесят шість, то ще вище його була та вода».

Лучани сподіваються на допомогу з боку міської влади. Хоч і мріють про нову оселю, але розуміють, що відселення – навряд чи можливе.

«Це вже не перше затоплення. Потрібно відселити нас, бо постійно затоплює. А якщо не відселити, то захистити цей будинок. Хай комісія прийде, подивиться. А будинок наш аварійний вже давно. І тріщини у сусіда в квартирі були такі, що рука пролазить. То зараз взагалі страшно: коли стільки води пішло, то він взагалі рухнути може», – зізналася Надія Денис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерій Показати IP 31 Липня 2013 19:43
Загублені н/з АС1611ВІ та АС0353ВІ, прошу повернути, винагороду в грошовому еквіваленті гарантую. 093 813 16 64

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus