USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пізно увечері в хату влетіла ...вантажівка

8 Березня 2011 11:39
У селі Струмівка Луцького району вантажівка в’їхала у будинок – надзвичайна дорожньо-транспортна пригода трапилась у суботу, 5 березня, майже серед ночі.

Про це повідомили й випуску новин на телеканалі «Аверс» 7 березня.

Потерпіла мешканка оселі Святослава Аркушина розповідає, що об 11 годині ночі вже майже спала. Раптом почула гучний удар – вантажівка в’їхала у її будинок.

«Почула якийсь гуркіт. Вирішила, що на дорозі трапилась якась пригода, але чую дуже сильно двигун працює. Думаю, Боже, на дорозі, і так мені в дім чути. Потім думаю подивлюсь у вікно. Коли я глянула у вікно, побачила, що в будинку в мене сидить машина», – розповіла вона.

Водій прямував із обласного центру до Луганська. В дорогу вирушив щойно. Фура була завантажена чотирма десятками тонн картоплі.

Як тільки господарка побачила вантажівку у своєму вікні, одразу запитала чи є потерпілі. Переляканий чоловік, який керував автомобілем, в салоні знаходився сам. Травм, які б могли загрожувати його життю, не отримав.

Самотня господарка будинку Святослава Аркушина робить припущення чому трапилась аварія – нарікає на дорожні служби.

«Тут в долині мій будинок. І взагалі ця ділянка дороги. І тут завжди йдуть стічні води з полів – зі снігу, як іде дощ. І тут завжди велика калюжа. І я не знаю, як це так трапилось, що коли будували заправку, не зробили відтоку. І тут завжди калюжа. І очевидно чуть-чуть пішов сніжок, і був лід на тій калюжі великій. І його по льоду понесло. Ніяких знаків немає, що там калюжа, що там небезпека на дорозі», – пояснює Аркушина.

Потерпіла розповіла, що її будинку 35 років. Від руйнацій його врятував міцний фундамент та надійні будматеріали. Проте без капітального ремонту тепер не обійтись – вся оселя у тріщинах, в кімнаті розгулює вітер. А у стіні – величезна дірка.

На те, щоб все відновити, потрібно чимало коштів. Страхова компанія власника вантажівки, за попередніми оцінками експертів, виявила збитків на 50 тисяч гривень.

Саме таку суму вони й збираються виплатити Святославі Аркушиній. Проте у тому, що ці кошти покриють всі витрати, потерпіла сумнівається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus