USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Подробиці смерті чоловіка на дорозі біля Луцька

10 Листопада 2016 13:16
Чоловік, якого знайшли на узбіччі дороги поблизу села Рованці, помер дорогою до лікарня в автівці людей, які намагались його врятувати.

У прес-службі волинської поліції повідомили, що померлий був жителем Турійська. Причини смерті чоловіка наразі встановлює судово-медична експертиза, проте, зі слів медиків, при огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 9 листопада, до Луцької міської клінічної лікарні привезли невідомого, який втратив свідомість на узбіччі дороги в селі Рованці. Люди, які підібрали непритомного, розповіли, що бачили, як чоловік йшов край дороги та в якийсь момент упав і продовжував лежати. Чоловіки зупинилися, занесли непритомну людину в машину і повезли до лікарні, аби там йому надали допомогу. Утім, медики Луцької міської клінічної лікарні виявили, що чоловік, якого до них привезли, вже мертвий.

Зі слів лікарів, чоловік ймовірно помер в автомобілі своїх рятувальників. Відтак, у лікарні зауважили, що оскільки людина померла в машині, то лікарі не мають право проводити огляд, а зобов’язані лишити його на місці події до приїзду слідчо-оперативної групи та судово-медичної експертизи.

Своєю чергою в прес-службі Головного управління Національної поліції у Волинській області підтвердили факт раптової смерті 45-річного жителя Турійська в автомобілі дорогою до лікарні.

«При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направлено на огляд судово-медичної експертизи. Відомості внесено в ЄРДР за статтею 115 Кримінального Кодексу України», – кажуть в прес-службі поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
luka Показати IP 10 Листопада 2016 13:42
Люди зробили все , що від них залежало . уділили допомоґи ( кожен учасник руху дорожньоґо має такий обов'язок) а медики не пописались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus