USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Посадовця, який виселив лучанку в капцях, покарають?

16 Вересня 2013 18:38
Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного виселення з квартири у Луцьку. Про це інформує ТРК Аверс.

Як Волинські Новини повідомляли у п’ятницю, в центрі Луцька 54-річну жінку в одних капцях, без жодних засобів для існування виставили за двері. Її особисті речі вивезли.

Поки на місце прибули працівники міліції, від власника агенства нерухомості та його супутників, які виселяли постраждалу, не залишилось й сліду. Як підтвердили правоохоронці, виселення відбувалось незаконно.

Старший дільничний інспектор Руслан Троцюк розповів: «Я Вам пояснював, що законне виселення з квартири є тільки за рішенням суду, а ви не послухали і зробили по-своєму».

Постраждала Ганна Шевчук і досі не може потрапити додому та ночує у знайомих. Як розповідає жінка - новою господинею квартири стала сестра власника агентства нерухомості Андрія Пінського.

«За 23 тисячі доларів, він купив цю квартиру, на торгах. Нормально? Я сказала - я би сама на тих торгах купила, якби мені повідомили. А мені не повідомили», бідкається жінка.

Поспілкуватись із самим Андрієм Пінським, чоловіком, який виселяв постраждалу, не вдалось. На дзвінки бізнесмен впродовж дня не відповідає. За фактом незаконного виселення міліція розпочала кримінальне провадження за частиною першою статті 356-ї – самоуправство
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вася Показати IP 16 Вересня 2013 21:03
може покарають. скотина
Злий Показати IP 16 Вересня 2013 23:50
Який він бізнесмен,він мудак. Де він дівся,коли менти приїхали? Втік як собака. Лупити таких треба по шиї і то сильно.Хай прийде мене виганяти,тоді інші новини тут появляться...
ХХХ до Злий Показати IP 17 Вересня 2013 10:37
А ти візми кредит під заставу майна, і не виплачуй його, а тоді побачимо.
luky Показати IP 17 Вересня 2013 00:28
Ну як така людина як Пінський взагалі ще стільки часу працює і відкриває якісь бізнеси. Тож за 5 хв спілкування з ним видно - що "несповна розуму"! Воно ж якесь недолуге... І журнальчик той Профі - хіба то журнал, а агентства - ті бідолашні перелякані діти, що там працюють... Ну це ж не серйозно. Придурка кусок, що тут скажеш? Але ж покарання по-закону таким не помагає, бо ж тут мозгів немає. Воно кредитів понабиралось, все на ту бідну сестричку понаписувало, а там хоч потом. Шкода, що на таких телепнів немає управи. от хіба тільки ПОЗОР на всю Волинь. Сподіваюсь, що такому дибілку стидно стане ходити по вулицях і він покине наше місто, може назад в Ірландію, Андрію? До леприконів?
Луцький Показати IP 17 Вересня 2013 11:47
Може він і ідіот той Пінський, але якщо він купив квартиру, то вона його)))) То у чому питання, власник не може скористатись своїм майном, бо там тітонька в капцях??? За кордоном сама міліція б викининула на вулицю, і нікого не цікавило б є тобі куди йти чи ні.
математик Показати IP 17 Вересня 2013 18:52
«За 23 тисячі доларів, він купив цю квартиру, на торгах. Нормально? Я сказала - я би сама на тих торгах купила, якби мені повідомили. А мені не повідомили» то 23 штуки бакінських комісарів на квартиру є, а виплатити кредит коштів не має - принцип - боргі віддають тільки боягузи !!!
Tima Показати IP 9 Жовтня 2013 16:27
Молодец Ганна Олександрівна Шевчук, яка донедавна сама виселяла людей, що не змогли погасити кредити за житло, "ЗАКОННО )))" працюючи юристом банку "Мрія" у Луцьку і її донька Мар'яна Шевчук, яка працювала кореспондентом також у Луцьку на Аверсі. Взяли кредит в банку, а згодом розкрутили свою історію. І до чого тут бізнесмен? Чому не іде до банку гасити кредит і забрати квартиру? Дивно булоб, якби він купивши квартиру стояв на вулиці в капцях ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus