USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Постраждалі у ДТП на Волині: стан і місцеперебування. ВІДЕО

13 Липня 2013 10:28
Усіх громадян Білорусі, які постраждали в аварії на Волині, уже відправили додому: тяжко травмованих - у реанімобілях, решту- в автобусі. У Ковельській лікарні залишаються дев'ятеро травмованих під час зіткнення двох автобусів, тоді загинули вісім людей, ще 36 скалічилися, — йдеться в сюжеті ТСН.

У п'ятницю на Ковельщині знову тривожно завивали сирени. Це прибули білоруські медики і рятувальники, аби доправити своїх громадян лікуватися на батьківщину. Місцеві лікарі перед дорогою востаннє оглянули пацієнтів. Білоруси зізналися, що до них тут ставилися дуже добре і трепетно.

Подякувати українцям за порятунок своїх громадян прибули й дипломати. Вони стверджують, що термінова евакуація постраждалих не свідчить про недовіру тутешній медицині. Мовляв, вдома і стіни допомагають одужати. П'ятьох пацієнтів із важкими травмами доправлятимуть реанімобілями. Решту 18 – звичайним пасажирським автобусом.

А от за життя дев'ятьох волинян медики ще боротимуться, через пошкодження внутрішніх органів, найважчий стан є у молодої жінки та 10-річного хлопчика. Спакували валізи і білоруські діти, які залишились неушкодженими, їхній відпочинок завершився, так і не розпочавшись.

У п'ятницю на батьківщину доправили й тіла іноземців. Шістьох загиблих місцевих ховатимуть у суботу. Зауважимо, що на Волині кожну подорож організованих груп дітей обов'язково супроводжує машина ДАІ.

Місцеві чиновника кажуть, що нізащо не відмовили б сусідам-білорусам, якби ті попросили про супровід. Можливо, це й не перешкодило би водієві заснути за кермом, але жертв, найпевніше, вдалося б уникнути. Нагадаємо, що поки що йдеться про те, що у шокуючій аварії автобусів на Волині болгарський водій не перевищував швидкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus