USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Повалені дерева та пошкоджені лінії електропередач: Гаваї накрив потужний шторм

11 Лютого 2019 21:07
Шторм та досі небачені снігопади у гірських районах на Гаваях. Подекуди сила вітру там сягає 110 км\год.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зламані десятки дерев та порвані лінії електропередачі. Стовп ЛЕП упав на одну із автівок. Водієві пощастило - йому дісталися легкі травми.

У місцевому зоопарку поскаржилися, що вітер пошкодив клітки, внаслідок чого втекло декілька екзотичних птахів.

На морі вітер здіймає кількаметрові хвилі, тож рятувальники закликають місцевих та туристів триматися якнайдалі від берега. Натомість горах навіть випав сніг, якщо раніше таке траплялося лишена верхів’ях, то цього разу засніжило значно нижче.
Нагадаємо, виверження вулкану Кілауеа на Гаваях у червні 2018 наробило чимало біди, довелося евакуювати тисячі людей. Розплавлена лава зруйнувала дороги та будинки, тільки за одну ніч з неділі на понеділок було знищено не менше 159 будинків. Також через виверження вулкану було повністю знищено затоку Капохо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus