USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура Волині перевірить орендарів озер

26 Травня 2011 09:16
На Волині деякі орендарі водойм не сплачують до місцевих бюджетів орендної платні вже протягом десяти років.

Про це 23 травня йшлося під час засідання під час міжвідомчої наради з питань дотримання земельного законодавства.

За словами заступника голови облдержадміністрації Віталія Карпюка за 20 років в області в оренду громадянам передано 600 водних об’єктів, проте деякі з них не платять до місцевих бюджетів оренду ще з 2000 року.

«Тому ми ініціювали розглянути на сесії обласної ради питання, де відмінимо договори на 56 таких об’єктів. Адже перша умова оренди – це товарна риба на прилавках магазинів. А тут виходить, що і грошей не сплачують, і рибу не розводять», - висловив своє незадоволення Віталій Карпюк.

Водночас перший заступник прокурора Волинської області Володимир Веселуха зауважив, що деякі з орендарів поводять себе як власники цих ставків та озер.

«Вони пообгороджували там території, туди неможливо навіть проїхати. А озера ці використовують для власних якихось зібрань чи відпочинку», - зазначив Веселуха.

Прокурор області Андрій Гіль пообіцяв, що як тільки обласне управління Держкомзему 5 червня завершить паспортизацію водних об’єктів, прокуратура візьметься і за цих боржників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus