USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Природоохоронця впіймали на браконьєрстві у Шацькому нацпарку

8 Червня 2010 09:31
У заповідних лісах Шацького національного природного парку тутешні охоронці затримали трьох мисливців – мешканці села Згорани вирушили на незаконне полювання.

Про це інформує прес-служба обласного лісомисливського управління.

За словами начальника служби охорони національного парку Володимира Солов’янчика, на імовірних браконьєрів натрапили на березі ріки Прип’ять поблизу села Самійлич. Чоловіки були озброєні двоствольними мисливськими рушницями ІЖ-8 та ТОЗ-63. Поряд із ними бігли дві мисливські собаки.

«То були двоє селян із Згоран Віталій і Віктор,а також ковельчанин Віктор. Немає сумніву, що ці бувалі мисливці добре знали про заборону полювання в Національному природному парку», - кажуть у прес-службі відомства.

Мисливці не встигли зробити жодного пострілу. Бо вчасно нагодилися єгері нацпарку та Згоранської організації Українського товариства мисливців та рибалок. Порушників затримали та роззброїли.

«Найприкріше, що серед чоловіків опинилася людина, яка за своїми посадовими функціями мала би оберігати природу. Прізвища не називаємо, поки триватиме розслідування. Замість вибачення, ми почули слова, що не красять державну людину. Втім, служба охорони національного парку дбає не за власні інтереси, а за громадське добро», - розповів начальника служби охорони національного парку Володимира Солов’янчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus