USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ранок у Луцьку – дві ДТП

14 Квітня 2014 10:18
Близько 8 ранку сьогодні, 14 квітня, на проспекті Волі в обласному центрі сталася ДТП за участі VolkswagenB3 та MG3 Cross. Про це інформують на board.lutsk.ua.

Зі слів очевидця, найбільше «дісталося» автомобілю VolkswagenB3 - у нього зім'ятий передній бампер і частина капоту. MG3 пощастило більше - на перший погляд, в авто незначні пошкодження заднього бампера.

«Вранці (біля восьмої години) на пр. Волі, 52 (біля ПриватБанку), VW B3 влупив цьогорічну MG3 Cross. На фото видно тільки фольца, MG3 за деревом, але вона завалена набагато менше ззаду (на перший погляд)»,- пише користувач ВАСbОК.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу магазину Нова Лінія на вулиці Шевченка, інформує ВолиньPost. Через пригоду на автошляху був сповільнений рух транспорту, бо одна смуга була перекрита. Рух регулював інспектор ДАІ. На місці ДТП стояв лише сірий BMW без пошкоджень.

У прес-службі управління ДАІ МВС України у Волинській області пообіцяли повідомити подробиці аварій згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 14 Квітня 2014 11:08
http://www.volynnews.com/news/auto/u-lutsku-dozvoliat-yizdyty-shvydshe/ Но добавить -нигде не останавливатся и не поворачивать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus