USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рідним волинського бійця повідомили про його загибель, - ЗМІ

4 Липня 2014 21:49
У ЗМІ з’явилася інформація про те, що 1-го липня за нез’ясованих поки що обставин у Донецькій області загинув ще один волинянин – 24-річний Володимир Гринюк, житель села Граддя Маневицького району. Але його тіло досі не привезли і жодної офіційної інформації про загибель немає, - повідомляє «Volyn Times».

Зі слів родичів загиблого, востаннє Володимир телефонував 1 липня друзям . Тоді встиг сказати, що «відбувається щось страшне». Того ж вечора командир зателефонував його матері і повідомив про те, що її син важко поранений і перебуває в реанімації.

Зі слів його сестри Тетяни, спочатку їм говорили одне, а потім – зовсім інше:


Загалом інформація про те, коли і як загинув волинянин, надзвичайно суперечлива.

Як повідомляє видання з посиланням на власні джерела, через слідство, яке ще триває за цим фактом, донецька військова прокуратура не дає дозвіл на проведення судово-медичної експертизи.

А без документа з її висновками Володимира не можуть транспортувати додому. Кажуть, що це може відбутися не раніше, ніж 7 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гiсть Показати IP 5 Липня 2014 04:35
Хай згинуть тi,хто заробля на вiйнi!
Анонім Показати IP 5 Липня 2014 08:21
Да там луплять вправо-вліво і без перебору, то там і військових і мирних, ні про що, багато загинуло і ще загине і правду нікому не скажуть!
люди Показати IP 5 Липня 2014 08:51
потрибно знову збиратися і вимагати повернення дітей додому .тількі сліпі не бачать що йде війна не за Украіну а за гроші банди глитаів яка обдуривши революцію зайняла місця своіх попередників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus