USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савчук не віддає печатку, бо все ще вважає себе директором

31 Травня 2010 15:41
Колишній директор КП «Зелене господарство» Олег Савчук після звістки про його звільнення забрав печатку підприємства і не віддає.

Про це «ВН» стало відомо від користувача під ніком goodok, який у розділі «Свої новини» написав, що «Савчук, нарахувавши собі лишніх 3 млн.грн. зник разом з печаткою підприємства».

Той факт, що Олег Савчук таки справді забрав печатку підприємства, підтвердив нинішній директор підприємства Володимир Корчук.

Він зазначив, що проблеми з відсутністю печатки виникли ще 7 травня, коли Корчук приступив до своїх обов’язків. Тоді підприємство повинне було здавати до податкової інспекції звіти, проте завірити їх виявилося нічим - печатка знаходилася у Савчука.

Савчук, за словами Корчука, попросив аби хтось підвіз документи, щоб він їх завірив, а саму печатку віддасть буцімто «у вівторок, 11 травня після свят».

«Проте, ні у вівторок, ні у середу 12 травня печатку ніхто не привіз. Тому цим питанням зайнялися правоохоронні органи», - каже Корчук.

«Цим питанням займаються органи, міськвідділ, прокуратура і навіть СБУ. Наскільки воно вирішиться, я не знаю. Всім інстанціям з ким він не розмовляв він каже, що печатки не дасть, бо вважає, що його незаконно звільнили, тому він - ще директор», - коментує Корчук.

Відсутність печатки зумовила трудності у завірянні податкових звітностей та отриманні матеріальних цінностей по дорученнях. Дублікат печатки виготовили лише 27 травня.

Щодо повідомлень у стрічці «Своїх новин» про привласнення Савчуком коштів, Корчук відповів, що нині коментувати це питання недоречно. «Наскільки це вина його чи інших осіб – будуть розбиратися за результатом перевірки КРУ у червні», - сказав нинішній директор.

Він розповів, що дійсно були виявлені цікаві факти в роботі підприємства. Наприклад, «залучалися по договорах інші структури на виконання певних робіт, в той як свої працівники відправлялися в відпустки, звільнялися і так далі».

Нагадаємо, що ще 7 травня Богдан Шиба звільнив Олега Савчука через незадовільну роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Cавчук Показати IP 31 Травня 2010 19:08
Гроші - з млн. отримав згідно документів та чесно і до копійки передав міському голові - goodku. Про це розповім усім журналістам і найперше - волинським новинам!!!
Савчук Показати IP 31 Травня 2010 19:15
Шановні журналісти. такого ще не було. Це від кризи у роботі - робити передрук із коментарів і на них посилатись? Чи від темників міського голови?
люба Показати IP 1 Червня 2010 08:39
яке гарненьке маля
влад до люба Показати IP 1 Червня 2010 14:31
Це малятко схоже на Савчука О.А.- невже це він в дитинстві???))
житель Рожищ Показати IP 1 Червня 2010 15:31
Не спасла наша ворожка Савчука.Видно забагато гріхів має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus